Surfboards

100% classic wooden surfboard

Surfen en hout gaan voor mij hand in hand. Er gaat niets boven de line-up verrijken met een traditioneel houten surfboard. Gelukkig zijn de houten surfplanken van tegenwoordig wel degelijk met één hand te tillen en zijn de technieken zo ver ontwikkeld dat de strakke shape echt niet onderdoet voor haar polyester zusje. 

Pintail Noserider 6'4

Dankzij de holte in de neus van het board is dit een echte noserider en de taps toelopende tail zorgt voor soepele manoeuvres. Met veel van haar volume voorin de neus houdt dit board letterlijk haar hoofd boven water en peddelt zo makkelijk in op zowel de grotere Europese, als onze Nederlandse golven. Een elegant board voor intermediate en gevorderde surfers.

6’4 x 21’8 x 2,5 – 41L

Materiaal: Red Cedar 

 

Classic longboard 9'6

Neem haar mee naar de echte longboard spots en je hebt gegarandeerd succes, maar ook in de kortere golven van de Noordzee komt ze goed tot haar recht. Haar wijde ‘belly’ biedt stabiliteit en snelheid en snijdt zo eenvoudig door de chop. Dankzij de rocker in de tail draait ze eenvoudig en blijft zo bij hogere golven netjes in de pocket van de golf.

9’6 x 23 x 3 – 75L 

Materiaal: Red Cedar