scheepsbouw

met vakmanschap en aandacht

Scheepsbouw is een ware ambacht waar ik de tijd voor neem, zodat ik zo zorgvuldig mogelijk te werk kan gaan. Ik zorg graag voor de restauratie of het onderhoud van het interieur of exterieur van je houten schip. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor de nieuwbouw van een nieuw of bestaand model.

onderhoud en reparatie

Als het gaat om reparatie of onderhoud kun je bij mij terecht voor een verscheidenheid aan diensten, zoals: een nieuw teak dek leggen, het vervangen van gangen, spanten of dekbalken. Ook als je een nieuw roerblad, zwaard, mast, giek of kluiverboom nodig hebt kan ik je helpen. Wil je graag jaarlijks planmatig preventief onderhoud laten uitvoeren, dan doe ik dat graag voor je. 

intimmering

Is jouw sloep, volksboot, tender, daysailer, woonboot of motorboot toe aan een nieuw interieur? Dat voer ik graag voor je uit. Tijdens het ontwerpproces vind ik het leuk mee te denken en je verschillende opties in materiaalkeuze en design voor te leggen. Klik hieronder om meer te weten te komen over mijn werkproces.

NIeuwbouw

Ik voel me vereerd een nieuw schip voor je te ontwerpen. Een ambacht dat veel nauwkeurigheid, geduld en vakmanschap vereist. In mijn portfolio vind je meer informatie over de schepen die ik voorheen heb gebouwd. Voel je welkom contact op te nemen om je ideeën te bespreken.