meubelmakerij

duurzaam handwerk op maat

Op maat gemaakte kasten, eettafels, vergader- en werktafels, tv meubels en interieurs. Alle meubels worden geheel gemaakt van hout dat is geselecteerd op een mooie nerven-structuur, duurzaamheid en kwaliteit.

Ontwerp

Aan de hand van jouw wensen maak ik een ontwerp op maat. Ik ben ruimschoots op de hoogte van de vele moderne en traditionele stijlen. Tijdens het ontwerpproces vind ik het leuk je actief te ondersteunen en verschillende mogelijkheden te laten zien. Wil je meer weten over het hele proces van A tot Z, klik dan op de button hier onder.

materiaal

Om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan gaat mijn voorkeur uit naar Europees (hard)hout. Denk aan populier, eiken-, grenen-, of notenhout. Daarnaast maak ik veel gebruik van red-cedar hout. Dit is milieuvriendelijk hardhout aangezien dit onbehandeld vervoerd mag worden, wat het milieu ook weer ten goede komt. Om voor jouw project de geschikte houtsoort te kiezen wegen we zorgvuldig de verschillende opties tegen elkaar af. 

inbouw

Ben je op zoek naar een interieur op maat, zoals een garderobe, trapkast, wandkast, een ingebouwd bed of wil je het interieur van een camper laten intimmeren? Dan kom ik graag bij je langs om voor jouw plannen een passend ontwerp te maken.