Services

find your custom built product

Hoge kwaliteit hout en gepassioneerd vakmanschap zijn dé ingrediënten om van ieder uniek project een succes te maken. Of het nu gaat om onderhoud, een reparatie of een nieuw object, samen kijken we naar jouw ideeën en werken we een passend plan uit.

Van unieke eye-catchers met fijn houtsnijwerk tot inbouw- en wandkasten, industriële tafels of een strak nieuw tuinset. Alles is mogelijk!​

Als geschoold scheepsinterieur-bouwer is dit waar mijn passie ligt. Voor reparaties, onderhoud, verbouwing of een compleet nieuw interieur kun je bij mij terecht.

Surfen en hout gaan voor mij hand in hand. Er is niets mooier dan de line-up verrijken met een 100% traditioneel houten surfboard. Check welke shape het beste bij jou past!

Heb je een ander uniek project waar ik je bij kan helpen? Neem dan contact met mij op.

Werkproces

Idee creatie

Pinterest, schets en moodboard er maar op los! Hoe beter jij weet waar je naar op zoek bent, hoe sneller ik aan de slag kan gaan. 

Schetsfase

Op basis van jouw wensen en ideeën maak ik een passend ontwerp en bekijken we welke houtsoort geschikt is. Ook bepalen we de keuze voor de overige materialen.

offerte

Wanneer we een goed concept hebben neergezet ontvang je een offerte waarin het hele product nogmaals staat beschreven en ga ik voor je aan de slag.

productie

Tijdens de productie zal ik je op de hoogte houden van de voortgang van het product. Je bent altijd welkom om langs te komen en met eigen ogen te zien hoe het project vordert.

levering

Na de afwerking volgt nog een laatste nauwkeurige check. We prikken een datum die ons beiden schikt en ik kom het product bij je afleveren en eventueel installeren.